Opslagstavlen

• Kære forældre

Jeg er blevet bedt om, af forvaltningen at sende den vedhæftede besked ud til jer alle.

Morten Biering den 18-06-2018
  • Kære forældre

Vi skal gøre opmærksom på at det er forbudt at bade i kanalen foran skolen.

Man må kun bade i Københavns havn der hvor der er skiltet med badning tilladt.

For os, som skole og KKFO, kan det være svært at sikre de børn vi har ansvar for, når reglerne ikke overholdes. Vi beder derfor til, at I vil være med til at reglerne overholdes. Det er ydermere svært at skelne børn i vandet fra om de har fri eller er i KKFO.

Via linket herunder kan man finde reglerne for Københavns havn

Morten Biering den 08-06-2018
  • Kære forældre

Vi skal gøre opmærksom på at det er forbudt at bade i kanalen foran skolen.

Man må kun bade i Københavns havn der hvor der er skiltet med badning tilladt.

Via linket herunder kan man finde reglerne for Københavns havn

Morten Biering den 08-06-2018