Indskrivning

Vi har løbende indskrivning hen over hele året.
Mange flytter til og man skal derfor forvente, at en indskrivning på Skolen i Sydhavnen kan tage op til 3 uger.
Hvis der er ønske om indskrivning, skal man kontakte vores kontor og lave en aftale. Kontakt
Hvis eleven ikke hører til vores grunddistrikt, skal man være opmærksom på, at vi lukker klasserne ved 21 elever.

Indskrivning - Kommende børnehaveklasse

Du kan skrive dit barn ind i skole til kommende børnehaveklasse og fritidsinstitution fra

Den 5. november til og med den 25. november

Du skriver dit barn ind på www.kk.dk/skoleindskrivning. Siden åbner i et nyt vindue.

Her skal du afgive dine ønsker til en skole i Københavns Kommune, og om du ønsker en plads til dit barn på en fritidsinstitution. Du skal bruge dit NemID for at kunne skrive dit barn ind. Har du ikke NemID, skal du kontakte os på skolen.

Vi sender et velkomstbrev, til alle de kommende elever i vores distrikt.

Skolens ledelse